ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Έτσι θα πει το «ναι» στον Παναθηναϊκό ο Δώνης

Οι απαράβατοι όροι που έθεσε ο Δώνης προκειμένου να οδηγηθεί σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό.

Έτσι θα πει το «ναι» στον Παναθηναϊκό ο Δώνης

Καθοριστική είναι η εβδομάδα που διανύουμε σχετικά με το θέμα του νέου προπονητή στον Παναθηναϊκό, καθώς οι Γιώργος Δώνης και Νίκος Νταμπίζας θα καθίσουν στο τραπέζι και θα πραγματοποιήσουν ίσως την τελική τους επαφή, ώστε να ξεκαθαριστεί εάν ο Έλληνας κόουτς θα αναλάβει το τριφύλλι.

Οι Δώνης και Νταμπίζας έχουν ήδη έρθει σε επαφή στο πρόσφατο παρελθόν, με τον Δώνη να εμφανίζεται θετικός σε ορισμένα σημεία, θέτοντας παράλληλα ορισμένες προϋποθέσεις, για τις οποίες θα πρέπει ο ίδιος να λάβει δεσμεύσεις ότι θα τηρηθούν, προκειμένου να πει το «ναι» στον Παναθηναϊκό.

Η πρώτη και σημαντικότερη είναι να γίνει προσπάθεια ώστε να διατηρηθούν οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές που τράβηξαν το κουπί σε μια από τις δυσκολότερες σεζόν στην ιστορία του Παναθηναϊκού. Για παράδειγμα, ο Δώνης θα ήθελε να έχει στο ρόστερ της επόμενης μέρας παίκτες όπως ο Κουρμπέλης, ο Λουντ, ο Μουνιέ, που έχουν δεδομένη ποιότητα ώστε να χτιστεί γύρω τους το νέο αγωνιστικό οικοδόμημα.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.543 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, ο Δώνης κατέστησε σαφές ότι βασική προϋπόθεση για να αναλάβει τον Παναθηναϊκό είναι η εξασφάλιση μιας, όσο το δυνατόν πιο «ήρεμης» θητείας, η οποία δεν θα περιλαμβάνει φαινόμενα παρόμοια της σεζόν που τελείωσε, όπως οι καθυστερήσεις πληρωμών στους ποδοσφαιριστές και το επιτελείο. Έτσι, θα μπορούν όσοι μείνουν και έρθουν να λειτουργήσουν έχοντας μόνη στόχευση στο αγωνιστικό σκέλος.

Τέλος, ρόλο στην επόμενη ημέρα θα παίξει και η ανακοίνωση της ΕΠΟ σχετικά με τις ποινές και τους περιορισμούς που θα επιβληθούν στον Παναθηναϊκό λόγω της αδυναμίας εξασφάλισης άδειας. Εκεί θα φανεί το πως θα μπορέσει να κινηθεί το τριφύλλι στο επίπεδο των μεταγραφών και των μετέπειτα ανανεώσεων, με τις ενδείξεις να είναι κάθε άλλο παρά ενθαρρυντικές.

Όσο για το οικονομικό σκέλος; Οι δύο άνδρες (Δώνης – Νταμπίζας) δεν φέρεται να έχουν θίξει σε μεγάλο βαθμό το ζήτημα των απολαβών του τεχνικού επιτελείου, αλλά υπάρχει αισιοδοξία διότι εκατέρωθεν έχει διαπιστωθεί καλή πρόθεση ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.