ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ο… τραυματίας Πρωταθλητής ΝΒΑ και Ευρώπης με το «πράσινο» παρελθόν!

Αν και στάθηκε άτυχος, από χθες έχει να υπερηφανεύεται για δύο τεράστια επιτεύγματα...

Ο... τραυματίας Πρωταθλητής ΝΒΑ και Ευρώπης με το «πράσινο» παρελθόν!

Τον περασμένο Ιούλιο «κεφαλαιοποίησε» την εξαιρετική σεζόν που έκανε με τον Ερυθρό Αστέρα και υπέγραψε συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Λίγους μήνες αργότερα, η ατυχία του χτύπησε την πόρτα, καθώς το ιατρικό ανακοινωθέν ανέφερε ότι ο Όγκνιεν Κούζμιτς θα χάσει τη σεζόν λόγω ολικής ρήξης χιαστού στο αριστερό του γόνατο. Ο Σέρβος ψηλός έχασε όλη τη σεζόν, δεδομένου ότι τραυματίστηκε στις 19 Οκτωβρίου έχοντας προλάβει να αγωνιστεί σε δύο ματς Ευρωλίγκας (με Εφές και ΤΣΣΚΑ), ωστόσο από χθες, πιστώθηκε στο παλμαρέ του ο τίτλος του πρωταθλητή Ευρώπης, καθώς η Ρεάλ επικράτησε στον τελικό του Final-4 της Φενέρ με 85-80.

Η ιστορία του Κούζμιτς γίνεται ακόμη πιο ενδιαφέρουσα και παράλληλα υπερτονίζει την ατυχία του, κρίνοντας από το γεγονός πως λίγα χρόνια νωρίτερα, το 2015, ο πρώην «πράσινος» σέντερ ήταν μέλος της υπερομάδας του Στιβ Κερ, των Ουόριορς, οι οποίοι κατέκτησαν τον τίτλο στο ΝΒΑ, επικρατώντας στους τελικούς επί των Κλίβελαντ Καβαλίερς. Ο Κούζμιτς ήταν μεταξύ πάγκου και D-League (όπου σήκωσε και εκεί το τρόπαιο), αλλά δεν κατάφερε να παίξει ούτε λεπτό στα πλέι οφ εκείνης της χρονιάς, λόγω τραυματισμού του στο αριστερό γόνατο.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.633 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έτσι, ο παίκτης που πέρασε για μία σεζόν από τον Παναθηναϊκό, ελέω της παρουσίας του Σάσα Τζόρτζεβιτς (5.1 πόντοι και 4 ριμπάουντ σε 25 ματς Ευρωλίγκας), έχει να υπερηφανεύεται ότι υπήρξε μέλος της ομάδας που πήρε τον τίτλο στο ΝΒΑ (Ουόριορς) αλλά και εκείνης που κατέκτησε την Ευρωλίγκα το 2018 (Ρεάλ Μαδρίτης), δίχως ωστόσο να αγωνιστεί στα κρίσιμα ματς, διότι τότε, όπως και τώρα, ήταν νοκ άουτ λόγω τραυματισμού!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.