ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τρολάρισμα και υπόκλιση Τζέιμς σε Κοζέρ – Τι έγραψε για τους οπαδούς της Φενέρ (pics)

Όλα τα «τιτιβίσματα» του Μάικ Τζέιμς κατά τη διάρκεια του χθεσινού τελικού.

Τρολάρισμα και υπόκλιση Τζέιμς σε Κοζέρ - Τι έγραψε για τους οπαδούς της Φενέρ (pics)

Ο Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού παρακολούθησε από την Αθήνα τον χθεσινό τελικό της Euroleague, εκφράζοντας τις απόψεις του για τη ροή του ματς στο Twitter.

Στην αρχή τόνισε ότι: «Δεν συμπαθώ τους οπαδούς της Φενέρ αλλά τους σέβομαι. Εμφανίζονται και κάνουν φασαρία όπου κι αν βρεθούν», ενώ στην πρώτη εκτίμησή του για το ματς είπε: «Βλέπω τη Φενέρ να παίρνει τη νίκη, αλλά είναι κάτι στον Ντόνσιτς που μου δίνει την εντύπωση ότι θα το πάρει η Ρεάλ».

Έπειτα, βλέποντας ότι ο Φαμπιάν Κοζέρ έχει αρχίσει να ζεσταίνεται, εξέφρασε την πιθανότητα ορισμού του ως MVP, ενώ σχολίασε ότι έγινε ένα καλό παιχνίδι και η Ρεάλ ήταν η καλύτερη ομάδα, προτού τρολάρει τον κολλητό του, Κοζέρ. «Ο αδερφός μου μετακόμισε στη Μαδρίτη, βρήκε Ισπανίδα γυναίκα και πλέον μιλάει μόνο ισπανικά», ενώ κατέληξε γράφοντας: «Συγχαρητήρια στον ξάδερφό μου, Τρέι Τόμπκινς και στον αδερφό μου, Φαμπιάν Κοζέρ».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 14.881 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

https://twitter.com/TheNatural_05/status/998322100476801029

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.