Το όνομα του 31χρονου Βραζιλιάνου αμυντικού ακούγεται «δυνατά» για τον Ολυμπιακό το τελευταίο διάστημα, ωστόσο η περίπτωση επιστροφής του Μολέντο στην Ελλάδα, για άλλον σύλλογο πλην του Παναθηναϊκού, μόνο εύκολη υπόθεση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Κρίνοντας ότι ο Μολέντο είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον και εντός Ελλάδος, στον Παναθηναϊκό φρόντιζαν να τοποθετήσουν μια ειδική ρήτρα που αφορούσε ακριβώς την υπόθεση για την οποία υπάρχει αυτή τη στιγμή συζήτηση. Σε περίπτωση που η Ιντερνασιονάλ δώσει το «ΟΚ» για την παραχώρηση του παίκτη (υπό οποιαδήποτε μορφή) σε άλλη ελληνική ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2019, οι Βραζιλιάνοι θα πρέπει να καταβάλλουν στον Παναθηναϊκό το ποσό των 2 εκατ. ευρώ.

Όπως γίνεται κατανοητό, για να υπάρξει συμφωνία μεταξύ Ιντερνασιονάλ – Ολυμπιακού, η οποιασδήποτε άλλης ελληνικής ομάδας (έως το καλοκαίρι του 2019) θα πρέπει να ανέβει αρκετά η τιμή προσφοράς, διότι ο βραζιλιάνικος σύλλογος θα πρέπει να ισοσταθμίσει το ποσό που θα φύγει από τα ταμεία της (βάσει συμφωνίας) για να πάει στα αντίστοιχα των «πρασίνων», εφόσον δρομολογηθεί η επιστροφή του Μολέντο στην Ελλάδα.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου