ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο όρος-κλειδί στο συμβόλαιο του Μολέντο και ο ρόλος του Παναθηναϊκού

Οι φήμες θέλουν τον Μολέντο να επιστρέφει στην Ελλάδα, αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει να πληρωθεί ο Παναθηναϊκός. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Ο όρος-κλειδί στο συμβόλαιο του Μολέντο και ο ρόλος του Παναθηναϊκού

Το όνομα του 31χρονου Βραζιλιάνου αμυντικού ακούγεται «δυνατά» για τον Ολυμπιακό το τελευταίο διάστημα, ωστόσο η περίπτωση επιστροφής του Μολέντο στην Ελλάδα, για άλλον σύλλογο πλην του Παναθηναϊκού, μόνο εύκολη υπόθεση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Κρίνοντας ότι ο Μολέντο είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον και εντός Ελλάδος, στον Παναθηναϊκό φρόντιζαν να τοποθετήσουν μια ειδική ρήτρα που αφορούσε ακριβώς την υπόθεση για την οποία υπάρχει αυτή τη στιγμή συζήτηση. Σε περίπτωση που η Ιντερνασιονάλ δώσει το «ΟΚ» για την παραχώρηση του παίκτη (υπό οποιαδήποτε μορφή) σε άλλη ελληνική ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2019, οι Βραζιλιάνοι θα πρέπει να καταβάλλουν στον Παναθηναϊκό το ποσό των 2 εκατ. ευρώ.

Όπως γίνεται κατανοητό, για να υπάρξει συμφωνία μεταξύ Ιντερνασιονάλ – Ολυμπιακού, η οποιασδήποτε άλλης ελληνικής ομάδας (έως το καλοκαίρι του 2019) θα πρέπει να ανέβει αρκετά η τιμή προσφοράς, διότι ο βραζιλιάνικος σύλλογος θα πρέπει να ισοσταθμίσει το ποσό που θα φύγει από τα ταμεία της (βάσει συμφωνίας) για να πάει στα αντίστοιχα των «πρασίνων», εφόσον δρομολογηθεί η επιστροφή του Μολέντο στην Ελλάδα.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.638 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...