ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Advertising

Νέο βίντεο – σοκ από τα επεισόδια στο κλειστό του Μαρκόπουλου (vid)

Τραυματισμοί, συμπλοκές, χρήση πυροσβεστήρων μέσα στο παρκέ, ρίψη κροτίδων και άλλων αντικειμένων... Ένα σοκαριστικό βίντεο από τα επεισόδια κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Ο.ΚΑ. Μεσογείων - Νήαρ Ηστ, ήρθε στο φως της δημοσιότητας την Τρίτη.

Νέο βίντεο - σοκ από τα επεισόδια στο κλειστό του Μαρκόπουλου (vid)

Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν σε ματς της Β’ τοπικής κατηγορίας με φόντο την άνοδο στην Α’ ΕΣΚΑ, όμως στο 34ο λεπτό και με το σκορ υπέρ των γηπεδούχων (61-51) ξέσπασαν άγρια επεισόδια, που οδήγησαν στην οριστική διακοπή της αναμέτρησης.

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο της ιστοσελίδας «notioanatolika.gr», οπαδοί των δύο ομάδων μπήκαν στο γήπεδο και οι συμπλοκές στο παρκέ ήταν πολλές.

Δείτε τη συνέχεια εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ