ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Advertising

Αυτές είναι οι επόμενες «επίφοβες» σκηνές του Game of Love (Pics)

Δεν έβαλαν μυαλό από την κλήση του ΕΣΡ και συνεχίζουν.

Αυτές είναι οι επόμενες «επίφοβες» σκηνές του Game of Love (Pics)

Το «Game of Love» πρόλαβε στις δύο εβδομάδες που προβλήθηκε να κερδίσει με το σπαθί του μία εισαγγελική παρέμβαση και μία κλήση από το ΕΣΡ, ύστερα από πολλές καταγγελίες για την ποιότητα του τηλεοπτικού προϊόντος που προσέφερε στο κοινό κατά τη διάρκεια της prime time ζώνης μάλιστα.

Το ερωτικό reality του ΑΝΤ1 έχει αφήσει ελεύθερους τους παίκτες και τους οπερατέρ να παίζουν στα όρια του τρας και του softcore προσφέροντας μπόλικη σάρκα ανακατεμένη με διαλόγους απύθμενης βλακείες και δοκιμασίες που πλησιάζουν πιο πολύ σε κάτι που θα ζητούσε ένας προαγωγός, παρά ένας παρουσιαστής από τους παίκτες.

Δείτε τη συνέχεια εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE