ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Basket League: Το πρόγραμμα των ματς με τον ΠΑΟΚ

Οι ημερομηνίες των αναμετρήσεων με τον ΠΑΟΚ για την ημιτελική φάση των πλέι οφ.

Basket League: Το πρόγραμμα των ματς με τον ΠΑΟΚ

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για τις αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ, οι οποίες θα διεξαχθούν στο πλαίσιο της ημιτελικής σειράς των πλέι οφ της Basket League. Οι «πράσινοι» έχουν πλεονέκτημα έδρας στη σειρά και για να προκριθούν στα τελικά, θα πρέπει να φτάσουν πρώτοι τις τρεις νίκες.

Η πρεμιέρα θα γίνει την Πέμπτη (24/5) στο ΟΑΚΑ, ενώ δύο ημέρες αργότερα (26/5) θα πραγματοποιηθεί και το δεύτερο παιχνίδι στην Αθήνα. Έπειτα, η σειρά μεταφέρεται στη Θεσσαλονίκη για το Game 3 (29/5) αλλά και το τέταρτο παιχνίδι (αν χρειαστεί στις 31-5). Εάν μετά τα τέσσερα πρώτα ματς έχουμε ισόπαλο σκορ σειράς, τότε το πέμπτο και καθοριστικό ματς θα γίνει στο ΟΑΚΑ στις 3 Ιουνίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα ματς του ΟΑΚΑ θα προβληθούν τηλεοπτικά από το CosmoteSports, ενώ το παιχνίδι (ή τα παιχνίδια) στη Θεσσαλονίκη θα προβληθούν από την ΕΡΤ.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 18.409 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το πρόγραμμα:

Πέμπτη 24/5 (20:00) Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ Σάββατο 26/5 (18:00) Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ Τρίτη 29/5 (18:30) ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός

(αν χρειαστεί)

Πέμπτη 31/5 (18:30) ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός Κυριακή 3/6 (18:00) Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.