ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Συνεχίζει χωρίς προβλήματα ενόψει ΠΑΟΚ

Οι «πράσινοι» συνέχισαν σήμερα την προετοιμασία τους ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

Συνεχίζει χωρίς προβλήματα ενόψει ΠΑΟΚ

Ο Τσάβι Πασκουάλ και οι παίκτες του έχουν επικεντρωθεί στις αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ, για την σειρά των ημιτελικών της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Στο πράσινο στρατόπεδο θέλουν να «καθαρίσουν» γρήγορα τη σειρά, ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο… ξεκούραστοι στους τελικούς.

Στα της σημερινής προπόνησης οι πράσινοι δεν αντιμετώπισαν κανένα απολύτως πρόβλημα, με το τεχνικό τιμ αλλά και τους παίκτες να ανεβάζουν ρυθμούς ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...