Έγινε η συνάντηση μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για την υπόθεση του Athens Alive, πρότζεκτ που αφορά το ΟΑΚΑ και τον Παναθηναϊκό, όπως μετέδωσε ο ΣΠΟΡ FM 94.6.

Απ’ όσα έχουν μέχρι στιγμής διαρρεύσει σχετικά με την εν λόγω συνάντηση, το κλίμα ήταν θετικό και υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για την πορεία του πρότζεκτ, δίχως ωστόσο να έχουν γίνει ως τώρα γνωστά τα περαιτέρω, που αφορούν κυρίως το ζήτημα του συντελεστή δόμησης.

Ο εκπρόσωπος της Redstone, Μάρκ Αλεξάντερ, επιβεβαίωσε μέσω δηλώσεών του, με αφορμή τη συνάντηση, ότι η συνομιλία με τον Αλέξη Τσίπρα έγινε σε καλό κλίμα μεν, υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία καθώς τα πάντα πορεύονται σε σωστή κατεύθυνση, αλλά υπάρχει ακόμη δουλειά ανάμεσα στις δύο πλευρές μέχρι την οριστική συμφωνία.

Την Παρασκευή αναμένεται να υπάρξουν ανακοινώσεις σχετικά με το ζήτημα από την πλευρά του Athens Alive, προκειμένου να φανούν περισσότερες λεπτομέρειες για το θέμα. Προς στιγμήν, η κυβέρνηση, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και οι συμπαίκτες του διατηρούν χαμηλούς τόνους και επιλέγουν να μην βγαίνουν προς τα έξω αρκετές λεπτομέρειες.