ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΣΑΒΙ ΠΑΣΚΟΥΑΛ

«Περήφανος που είμαι εδώ»

Ο Τσάβι Πασκουάλ, στη συνέντευξη Τύπου για τα ημιτελικά της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, δήλωσε υπερήφανος που είναι προπονητής του Παναθηναϊκού ενώ στάθηκε και στην καλή προετοιμασία του ΠΑΟΚ.

«Περήφανος που είμαι εδώ»

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Καλησπέρα. Είναι ο πρώτος χρόνος εδώ και ελπίζω του χρόνου να μην χρειαστώ μεταφραστή. Είμαι πολύ περήφανος που βρίσκομαι σε αυτό το τραπέζι και ελπίζω να γίνει ένα ωραίο πρωτάθλημα. Πάντα δυστυχώς ένας κερδίζει και όλοι χάνουν. Εμείς θα δώσουμε τα πάντα.

Η ζωή έχει δείξει ότι πολλές φορές προσπαθείς το ίδιο και κερδίζεις και κάποιες όχι. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τα πάντα και να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα. Ελπίζω και οι 4 ομάδες να χαρίσουν το καλύτερο θέαμα και ελπίζω ότι θα το προσφέρουμε. Και όλοι οι θεατές να το χαρούν αυτό, χωρίς βία και να πάνε όλα καλά.

Όσο για τον ημιτελικό, θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα πολύ καλή. Έχει κερδίσει τους 11 από τους τελευταίους 12 αγώνες. Τακτικά και αγωνιστικά προετοιμάζει καλά τους αγώνες της και θα πρέπει να δώσουμε το 100%. Όπως είπε και ο Βασίλης, αλλά και ο κόουτς Σφαιρόπουλος, να κερδίσει ο καλύτερος».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.992 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.