Μετά τη χθεσινή συνάντηση που είχε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τους συνεργάτες του για το Athens Alive, άπαντες βρίσκονται σε αναμονή για τις σημαντικές εξελίξεις για το μεγάλο έργο για το ΟΑΚΑ και φυσικά τον Παναθηναϊκό στο σύνολό του.

Οπως σας γράψαμε και από χθες, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συζητήσεις εγιναν σε καλό κλίμα, αλλά τόσο από την κυβέρνηση, όσο και από την πλευρά Γιαννακόπουλου δε «βγαίνει» τίποτε περισσότερο.

Η κυβέρνηση αναμένεται να βγάλει ανακοίνωση για το θέμα, πιθανότατα εντός της ημέρας. Θα γίνει γνωστό ποιο ήταν το αποτέλεσμα των συζητήσεων και αν θα υπάρξουν επόμενες κινήσεις. Εν ολίγοις θα κριθεί το μέλλον του Παναθηναϊκού, αφού μιλάμε για ένα τεράστιο πρότζεκτ που αν υλοποιηθεί, εκτός από το γεγονός ότι θα μεταμορφώσει προς το καλύτερο τις ολυμπιακές εγκαστάσεις στο Μαρούσι, θα βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να αλλάξει, επιτέλους, επίπεδο.

Τονίζουμε, ξανά, ότι το σημαντικότερο όλων σε αυτή την υπόθεση είναι ο συντελεστής δόμησης. Η κυβέρνηση ζητούσε να πέσει στο 0,4 η αρχική πρόταση η οποία ήταν στο 1,2 και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο αναθεωρημένο πλάνο από το Athens Alive, υπήρχαν οι επιλογές του 0,6 και του 0,8. Περισσότερα θα γίνουν γνωστά από την ανακοίνωση της κυβέρνησης.

Ενότητες