ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τέλος Γιάγκου και Κόλα – Κοντά σε συμφωνία ο Ουζουνίδης

Οι δυο άνδρες τα βρήκαν σε όλα για τα οφειλόμενα και ακολουθεί ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Τέλος Γιάγκου και Κόλα - Κοντά σε συμφωνία ο Ουζουνίδης

Μαρίνος Ουζουνίδης, Νίκος Γιάγκου και Χριστόφορος Κόλα πήγαν σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ, προκειμένου να μιλήσουν με τον οικονομικό διευθυντή, Γιώργο Στάμο, για το θέμα των οφειλών τους.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι με τους δυο τελευταίους επήλθε συμφωνία. Ετσι, λοιπόν, τόσο ο βοηθός του Εβρίτη προπονητή, όσο και ο γυμναστής της ομάδας έλυσαν και τυπικά τη συνεργασία τους.

Οσο για τον Ουζουνίδη, θα ακολουθήσει μια ακόμη συνάντηση. Οι δυο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία για τα δεδουλευμένα του Εβρίτη.

Πώς θα παίζει ο Παναθηναϊκός του Ντιέγκο Αλόνσο: Οι 3 διαφορές του με Τερίμ και Γιοβάνοβιτς
Πώς θα παίζει ο Παναθηναϊκός του Ντιέγκο Αλόνσο: Οι 3 διαφορές του με Τερίμ και Γιοβάνοβιτς 8.386 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.