Οι πράσινοι πραγματοποίησαν σήμερα την τελευταία τους προπόνηση ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, για τη σειρά των ημιτελικών της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Ο Τσάβι Πασκουάλ είδε όλους τους παίκτες του να προπονούνται κανονικά και δεν αντιμετώπισε κανένα απολύτως πρόβλημα. Στο πράσινο στρατόπεδο είναι αποφασισμένοι να «τελειώσουν» γρήγορα τη σειρά ώστε να πάνε όσο το δυνατόν πιο ξεκούραστοι στη σειρά των τελικών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι  στην τελευταία προπόνηση πριν από τον αγώνα με την ομάδα της Θεσσαλονίκης στο ΟΑΚΑ βρέθηκε και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος.

Τέλος η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε τους φιλάθλους της ομάδας σχετικά με τη διάθεση των εισιτηρίων για την αυριανή αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ:

«Υπενθυμίζουμε πως συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων των δύο πρώτων αναμετρήσεων με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ (Πέμπτη 24/5 στις 20.00 και Σάββατο 26/5 στις 17.30) από τα κάτωθι σημεία:

*Το γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης», Λ. Αλεξάνδρας, Θύρα 10 (Ωράριο Λειτουργίας: Τρίτη με Παρασκευή 10.00-18.00).

* Με Ηλεκτρονική αγορά μέσω του paobc.gr και viva.gr

*Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό)

*Οι φίλαθλοι ΑΜΕΑ παρακαλούνται να επικοινωνήσουν στο 210 3503282 & 210 3503289 για πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή του εισιτηρίου τους, έως και 1 ημέρα πριν τον αγώνα.

*Παρακαλούνται οι φίλαθλοι που έχουν προχωρήσει σε ηλεκτρονική αγορά του εισιτηρίου τους, να το εκτυπώσουν σε έντυπη μορφή ή να προμηθεύονται το απόκομμα του εισιτήριό τους από τα εκδοτήρια του γηπέδου, καθώς δεν είναι εφικτή η είσοδος στο γήπεδο με την επίδειξη του εισιτηρίου σε ηλεκτρονική μορφή (επίδειξη από κινητό).

*Τις ημέρες διεξαγωγής των αγώνων με τον ΠΑΟΚ, τα εκδοτήρια στο ΟΑΚΑ θα λειτουργούν 2 ώρες πριν την έναρξη και μέχρι 20 λεπτά μετά τη έναρξη του αγώνα. Τα σημεία των εκδοτηρίων είναι στο σταθμό ΗΣΑΠ «Ειρήνη» και στο Parking 5.

* Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ενημερώνει πως τα εισιτήρια είναι αυστηρώς προσωπικά και ότι -βάσει νόμου- απαγορεύεται η μεταπώληση ή η ανταλλαγή τους. Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας αποκλειστικά με τους παραπάνω νόμιμους τρόπους.

*Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods σας υπενθυμίζει πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)!».