ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Αύριο το ραντεβού Αλαφούζου-Παϊρότζ

Ο Παϊρότζ συναντήθηκε σήμερα με με στελέχη της Deloitte σχετικά με τον οικονομικό έλεγχο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ενώ την Πέμπτη θα συναντηθεί με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Αύριο το ραντεβού Αλαφούζου-Παϊρότζ

Ο Παϊρότζ, ο οποίος βρίσκεται από χθες το βράδυ στη χώρα μας, συναντήθηκε σήμερα  με στελέχη της εταιρίας που έχουν αναλάβει τον οικονομικό έλεγχο. Για την ώρα φέρεται να μην έχει προκύψει κάτι το ανησυχητικό και όλα φαίνεται να είναι κοντά σε αυτά που ανέμενε.

Εξίσου σημαντικό είναι βέβαια και το αυριανό ραντεβού, μιας και ο Παϊρότζ αναμένεται να συναντηθεί με τον Γιάννη Αλαφούζο. Μετά την αυριανή συνάντηση ίσως τα πράγματα γίνουν πιο ξεκάθαρα σχετικά με την ενδεχόμενη αλλαγής σκυτάλης στην πράσινη ΠΑΕ.

Δεν πρέπει να θεωρείτε απίθανο ο Παϊρότζ να μεταφερθεί αύριο στο «Γ.Καλαφάτης», προκείμενου να συνομιλήσει με τον νέο τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Νίκο Νταμπίζα.

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.862 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...