ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Advertising

Πλυτάς: «Ο Γιαννακόπουλος θα ξυπνήσει τον γίγαντα Παναθηναϊκό»

Με δήλωση του στο SDNA ο Νίκος Πλυτάς δίνει στο στίγμα της επόμενης μέρα για τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό μετά την απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να βγει μπροστά.

Πλυτάς: «Ο Γιαννακόπουλος θα ξυπνήσει τον γίγαντα Παναθηναϊκό»

Αλλάζει σελίδα ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποφάσισε να βγει μπροστά και να ηγηθεί της «μάνας του λόχου» που δε διανύει και τις καλύτερες μέρες τις ιστορίας της.

Η αντίδραση της προσωρινής διοίκησης του ερασιτέχνη με επικεφαλής τον Νίκο Πλυτά ήταν άμεση. Την Πέμπτη θα γίνει έκτακτο ΔΣ που μοναδικό θέμα θα είναι η διενέργεια εκλογών όπου η πλευρά Γιαννακόπουλου θα καταθέσει ψηφοδέλτιο.

Δείτε τη συνέχεια εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE