ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πασκουάλ: «Έχουμε την εμπειρία από τη Ρεάλ…»

Ο Καταλανός μίλησε για το κίνητρο που υπάρχει αλλά και το δίδαγμα που άφησε η σειρά με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Πασκουάλ: «Έχουμε την εμπειρία από τη Ρεάλ...»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πασκουάλ στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ:

Για το ματς: «Αρχίσαμε καλά το παιχνίδι. Στο πρώτο δεκάλεπτο δεν ήμασταν εύστοχοι, αλλά βρήκαμε ρυθμό και πήραμε διαφορά. Στο δεύτερο μέρος διατηρήσαμε τον ρυθμό μας επιθετικά. Αμυντικά σταδιακά ήμασταν χειρότεροι, ίσως επειδή είχαμε αποκτήσει διαφορά και αρχίσαμε να σκεφτόμαστε το δεύτερο παιχνίδι πριν από την ώρα του. Κάναμε καλά τη δουλειά μας, παίξαμε απέναντι σε μια καλή ομάδα και γι αυτό κερδίσαμε».

Για το αν ανησυχεί από την εικόνα του τέταρτου δεκαλέπτου και το 20-29: «Ο ΠΑΟΚ έδειξε τον χαρακτήρα του. Είναι μια ομάδα που παίζει μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Μπορεί να δώσει ένα παράδειγμα σε εμάς, για να καταλάβουμε απέναντι σε ποια ομάδα παίζουμε».

Για το αήττητο του Παναθηναϊκού και αν αποτελεί κίνητρο: «Το κίνητρο είναι εύκολο να το βρουν. Ξέρουν σε ποια διοργάνωση παίζουμε. Αν θελουμε να παίξουμε στον τελικό, αυτό είναι το κίνητρό μας. Αν δεν το καταφέρουμε, θα έχουμε προβλήματα σε κάθε παιχνίδι. Έχουμε την εμπειρία από την Ευρωλίγκα και την Ρεάλ. Πήραμε το πρώτο ματς, αλλά χάσαμε το δεύτερο. Μπορεί να είναι για εμάς ένα δίδαγμα, για τη σημασία μιας ήττας σε δεύτερο παιχνίδι».

Για την αμυντική λειτουργία της ομάδας του: «Πιστεύω ότι στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε καλή άμυνα. Στο δεύτερο δεκάλεπτο σκοράραμε και πιο εύκολα από κάποια λάθη του αντιπάλου. Δεν μπορείς να έχεις πάντα την ίδια ένταση, θα πρέπει να την αναζητήσεις για να την καταφέρεις».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.991 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...