ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΛΩΣΗ

«Περιμένουμε την απόφαση Αλαφούζου – ΠΑΕ, ΚΑΕ και Ερασιτέχνης υπό τη σκέπη του Athens Alive»

Η δήλωση του εκπρόσωπου της Redstone, Μαρκ Αλεξάντερ, για τις τελευταίες εξελίξεις στο μέτωπο του Athens Alive.

«Περιμένουμε την απόφαση Αλαφούζου - ΠΑΕ, ΚΑΕ και Ερασιτέχνης υπό τη σκέπη του Athens Alive»

Ο εκπρόσωπος της Redstone, Μαρκ Αλεξάντερ, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις δεσμεύσεις της κυβέρνησης για το πρότζεκτ, τονίζοντας ότι αναμένει την απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου.

Αναλυτικά η δήλωση Αλεξάντερ: «Χαιρόμαστε που βλέπουμε τις απαραίτητες δεσμεύσεις ώστε να προχωρήσει το πλάνο μας. Όταν αυτό επικυρωθεί, τότε θα επιτραπεί και η περαιτέρω ανάπτυξη. Ελπίζουμε ότι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα προχωρήσει από κοινού με την ΚΑΕ και τον Ερασιτέχνη υπό τη σκέπη του Athens Alive. Πρέπει όμως να δούμε ποια θα είναι η απόφαση του κυρίου Αλαφούζου. Όποιος και αν καταφέρει να είναι ο πλειοδότης, το «Athens Alive» θα κάνει μια τέλεια έδρα για τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.