ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πράσινη: “Πανικός Αλαφούζου”! (pic)

Η εφημερίδα "Πράσινη" γράφει για τον Γιάννη Αλαφούζο με αφορμή της τελευταίες εξελίξεις για το διοικητικό τοπίο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Πράσινη:

Τη στιγμή που ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προχωράει τις εξελίξεις για το Athens Alive, ο Γιάννης Αλαφούζος τρέχει το όλο θέμα με τον Παϊρότζ. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η εφημερίδα Πράσινη να πάρει θέση και να κάνει λόγο για πανικό Αλαφούζου στο σημερινό της πρωτοσέλιδο.

“Πανικός Αλαφούζου”, γράφει η εφημερίδα και προσθέτει: “Εντρομος από τις ραγδαίες εξελίξεις με το Athens Alive ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ εξακολουθεί να… εκτίθεται και τρέχει να προλάβει την ολοκλήρωση του deal με τον Πιενμπομγκσάντ”.

“Εφερε… νύχτα τον Ταίλανδό broker προβλέποντας θετικές εξαγγελίες της κυβέρνησης για να αποτρέψει την υποβολή νέας πρότασης εξαγοράς της ΠΑΕ από το fund του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 105.943 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, η εφημερίδα αναφέρεται και στην ποινή της ομάδας για τη νέα σεζόν, γράφοντας για τον Αλαφούζο:

“Ντροπή σου! Επίσημες οι καταστροφικές ποινές που γονατίζουν τον Παναθηναϊκό με υπογραφή Αλαφούζου”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...