ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τελειώνει ο Λουτσιάνο από τον Παναθηναϊκό

Ο μάνατζερ του Λουτσιάνο συναντήθηκε σήμερα με τον Νίκο Νταμπίζα και ο Βραζιλιάνος βάζει τέλος, εκτός απροόπτου, στη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό.

Τελειώνει ο Λουτσιάνο από τον Παναθηναϊκό

Παρελθόν θα πρέπει να θεωρείται, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Λουτσιάνο Νέβες από τον Παναθηναϊκό. Ο εκπρόσωπος του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή, Ντανίλο, βρέθηκε αυτές τις μέρες στην Ελλάδα ώστε να συζητήσει με το «τριφύλλι» και στο ραντεβού που είχε σήμερα με τον Νίκο Νταμπίζα τα πράγματα οδηγούνταιπρος το διαζύγιο, καθώς οι δυο πλευρές οδεύουν προς λύση συμβολαίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Λουτσιάνο Νέβες είχε δεχθεί πρόταση για την παραμονή του στο τριφύλλι με κάτω από τα μισά χρήματα απ’ όσα λάμβανε ο Βραζιλιάνος φορ (300.000 ευρώ από τις 650.000 ευρώ), με τον ποδοσφαιριστή να την αρνείται, ανοίγοντας ουσιαστικά τον δρόμο για την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό.

Πολύ δύσκολα θα ανατραπεί η κατάσταση. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στη συνάντηση που έγινε ανάμεσα στον Νταμπίζα και τον Ντανίλο, συζητήθηκε η λύση της συνεργασίας των δυο πλευρών και τις επόμενες ώρες, αν δεν αλλάξει κάτι, θα έχουμε και τις οριστικές εξελίξεις.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.156 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.