ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αυτή είναι η πρόταση του Παναθηναϊκού στον Δώνη

Τα χρήματα που προσφέρει ο Παναθηναϊκός στον Έλληνα τεχνικό και οι προτάσεις που απέρριψε.

Αυτή είναι η πρόταση του Παναθηναϊκού στον Δώνη

Οι «πράσινοι» αναμένουν την τελική απάντηση του Γιώργου Δώνη, η οποία αναμένεται να έρθει στα επόμενα εικοσιτετράωρα. Πάντως, ο Έλληνας τεχνικός εξακολουθεί να είναι το Νο1 φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Παναθηναϊκού.

Το «τριφύλλι» έχει πραγματοποιήσει εδώ και καιρό την προσφορά του προς τον Δώνη και το τεχνικό επιτελείο, η οποία δεν φτάνει τις αντίστοιχες προτάσεις που είχε ο Έλληνας κόουτς από το εξωτερικό και δη από τη Σαουδική Αραβία (ξεπερνούσε το 1 εκατ. ευρώ ετησίως), ωστόσο το οικονομικό σκέλος δεν παίζει πρωτεύοντα ρόλο για τον ίδιο.

Ο Δώνης δεν ζυγίζει την πρόταση που του έγινε από τον Παναθηναϊκό (250.000 ευρώ – μαζί με το επιτελείο) από οικονομικής πλευράς, αλλά προτάσσει τη φιλοδοξία του να πετύχει σε ελληνικό σύλλογο αλλά και φυσικά επειδή το τριφύλλι είναι η αγαπημένη του ομάδα, σύμφωνα με τη Live Sport.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.065 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...