ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Έχασε τον προπονητή του, χάνει και τον καλύτερο παίκτη του!

Από το κακό στο χειρότερο πάνε τα πράγματα για τον Παναθηναϊκό.

Έχασε τον προπονητή του, χάνει και τον καλύτερο παίκτη του!

Τη στιγμή που όλοι περιμένουν τι μέλλει γενέσθαι με την αλλαγή σελίδας στην ΠΑΕ, ο Παναθηναϊκός ποδοσφαιρικά διαλύεται και ένας – ένας αποχωρούν, μη μπορώντας να αντέξουν την υπάρχουσα κατάσταση της αβεβαιότητας και του ψαλιδίσματος στα συμβόλαια. Μετά τον προπονητή, Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος θα συνεχίσει και στην ΑΕΚ, οι πράσινοι χάνουν και τον πιο ποιοτικό τους ποδοσφαιριστή.

Σε μια περίοδο με πολύ δύσκολες συνθήκες, με απαγόρευση μεταγραφών και περιορισμούς, οι “πράσινοι” έχασαν και τον Λουτσιάνο από το ρόστερ τους, καθώς ο Βραζιίάνος δε δέχθηκε μείωση αποδοχών κατά 50% και δεν άντεξε να κάνει άλλη υπομονή για να δει τι θα συμβεί. Ολα αυτά τη στιγμή, μάλιστα, που στον ποδοσφαιριστή οφείλονται πολλά χρήματα. Είναι χαρακτηριστικό ότι φέτος ο Λουτσιάνο έχει πάρει περίπου τα 2/6 απ’ όσα πρέπει!

Η ουσία είναι ότι ένας παίκτης με προοπτικές και ποιότητα αποχωρεί και το πιθανότερο είναι να ακολουθήσουν κι άλλοι. Λουντ και Μουνιέ είναι οι επόμενοι στις συζητήσεις και κυρίως για τον πρώτο η παραμονή είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.366 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.