Ο Νίκος Νταμπίζας επέστρεψε το απόγευμα της Πέμπτης από την Αγγλία ούτως ώστε να μπουν στην τελική ευθεία ορισμένα ζητήματα που αφορούν την επόμενη ημέρα του τριφυλλιού, όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος. Ο 44χρονος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού έχει δύο άμεσες προτεραιότητες, οι οποίες χρήζουν άμεσης διευθέτησης.

Η πρώτη έχει να κάνει με τις ανανεώσεις των συμβολαίων, με τον Νταμπίζα να επιθυμεί να διατηρήσει τα πιο δυνατά «γρανάζια» του υπάρχοντος ρόστερ της ομάδας, γνωρίζοντας ότι από τη στιγμή που κάποιος εξ αυτών επιθυμεί να αποχωρήσει, τότε δύσκολα θα μπορέσει να αντικατασταθεί σε πρώτη φάση. Ήδη έχουν γίνει γνωστές οι προσπάθειές του όσον αφορά τον Λουτσιάνο και τον Λουντ (ελάχιστες ως μηδαμινές πιθανότητες παραμονής), όπως και για τον Μουνιέ, ο οποίος φαίνεται ν’ ακολουθεί τον δρόμο του Χρήστου Δώνη, συνεχίζοντας στο τριφύλλι.

Η δεύτερη έχει να κάνει με το θέμα του προπονητή. Ο Νταμπίζας και συνάμα ο Παναθηναϊκός αναμένει την οριστική απάντηση του Γιώργου Δώνη, ο οποίος φαντάζει μεν ως το φαβορί, αλλά ο 44χρονος τεχνικός έχει στο μυαλό του άλλη μια περίπτωση για τον πάγκο του τριφυλλιού, εάν τελικά δεν προχωρήσει η υπόθεση Δώνη, όπως αναφέρει η «Πράσινη».