ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πρόβλημα με ΟΑΚΑ: Σε… αδιέξοδο το Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ λόγω χάντμπολ

Η σύγχυση που δημιουργήθηκε και η απόφαση που βρίσκεται στα χέρια του υπουργείου.

Πρόβλημα με ΟΑΚΑ: Σε... αδιέξοδο το Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ λόγω χάντμπολ

Ο κοινός ορισμός δύο αθλητικών αναμετρήσεων στο ΟΑΚΑ έχει δημιουργήσει μπέρδεμα πρώτης τάξης όσον αφορά τη διεξαγωγή τους. Συγκεκριμένα, το Σάββατο έχει οριστεί να διεξαχθεί ο δεύτερος τελικός της Handball Premier μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, ενώ λίγες ώρες αργότερα σειρά παίρνει το Game 2 της ημιτελικής σειράς της Basket League μεταξύ του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ.

Το παιχνίδι του χάντμπολ έχει οριστεί για τις 15:00, ενώ το αντίστοιχο του μπάσκετ για τις 18:00 με την Αστυνομία να θέτει «βέτο» και να ζητά από τις δύο διοργανώτριες είτε την αλλαγή ημερομηνίας μιας εκ των δύο αναμετρήσεων, είτε την αλλαγή ώρας διεξαγωγής, ώστε να απέχουν μεταξύ τους πέντε ώρες και να διασφαλιστεί η τάξη.

Η Ομοσπονδία Χάντμπολ ενημέρωσε ότι δεν μπορεί να προβεί σε αλλαγή ημέρας λόγω τηλεοπτικών και πως το μόνο που θα μπορούσε να κάνει είναι το να μεταθέσει την έναρξη του ΑΕΚ – ΟΣΦΠ μισή ώρα νωρίτερα (14:30). Αντίστοιχα, ο ΕΣΑΚΕ μετέθεσε για τις 17:30 το τζάμπολ στο Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ κάτι που αντιβαίνει τους όρους της Αστυνομίας.

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 48.243 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όπως φαίνεται, το θέμα αναμένεται να λυθεί οριστικά μέσω της παρέμβασης του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.