Ποδόσφαιρο

«Γενικό κουμάντο στο τριφύλλι ο Γκραντ»

Τι αναφέρει δημοσίευμα για τον ρόλο του Ισραηλινού στον Παναθηναϊκό.

Η διαδικασία του οικονομικού και του νομικού ελέγχου στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός από την Pan Asia βρίσκεται σε εξέλιξη, ωστόσο ο Παϊρότζ Πιενγκμπονσάντ φέρεται να έχει ήδη καθορίσει ορισμένες «γραμμές» όσον αφορά την επόμενη ημέρα του ποδοσφαιρικού τμήματος (σε περίπτωση που κλείσει θετικά το deal) στις συζητήσεις του με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Μια εξ αυτών αφορά και τον Ισραηλινό Αβράαμ Γκραντ, ο οποίος σε περίπτωση εισόδου της Pan Asia θα έχει τον πρώτο λόγο στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Σύμφωνα με την «Πράσινη», ο Παϊρότζ θεωρεί ότι η έλευση του Νταμπίζα είναι μια καλή λύση για τη μεταβατική περίοδο, ωστόσο έχει καταστήσει σαφές ότι σε περίπτωση αλλαγής σελίδας ο Γκράντ θα έχει το γενικό κουμάντο στα του τμήματος.

Φυσικά, για να υπάρξει μια πιο σαφής εικόνα σχετικά με τις αρμοδιότητες του Ισραηλινού, του Νταμπίζα και των υπολοίπων, θα πρέπει πρώτα να φανεί το τι μέλλει γενέσθαι σχετικά με την Pan Asia και το ενδεχόμενο εισόδου της στην ΠΑΕ, κάτι που θα ξεκαθαρίσει, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, στα μέσα Ιούνη.

Exit mobile version