ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΟΚ 84-67

Άνετα και Παναθηναϊκά

Οι πράσινοι έφτασαν σε μία εύκολη νίκη επί του ΠΑΟΚ με 84-67 και πλέον απέχουν ένα βήμα από την πρόκριση στους τελικούς της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Τρομερός Παππάς με 17 πόντους.

Άνετα και Παναθηναϊκά

To ματς

O Παναθηναϊκός μπήκε πολύ δυνατά στη σημερινή αναμέτρηση. Για την ακρίβεια, ο Κρις Σίνγκλετον με 2/2 τρίποντα έκανε το 6-0 στα πρώτα 2 λεπτά του αγώνα. Στη συνέχεια, ο Μαικ Τζέιμς πήρε τη σκυτάλη και με εύστοχο σουτ απο τα 6,75 διαμόρφωσε το 9-0 για το «τριφύλλι», με τον ΠΑΟΚ να μοιάζει σοκαρισμένος σ’ εκείνο το σημείο του αγώνα. Μετά από 4 λεπτά αγώνα, ο ΠΑΟΚ πέτυχε 4 συνεχόμενους πόντους και έριξε την διαφορά στους 5 πόντους (9-4). Η αντίδραση του ΠΑΟΚ συνεχίστηκε και με νέο καλάθι μείωσε σε 9-6, γεγονός που ανάγκασε τον Τσάβι Πασκουάλ να ζητήσει τάιμ άουτ. Παρόλα αυτά, το σερί του ΠΑΟΚ έφτασε στο 9-0 και έτσι το παιχνίδι ήρθε στην ισοπαλία, με τον Παναθηναϊκό να μην εκμευταλλεύεται το ξέσπασμα στην αρχή του αγώνα. Οι πράσινοι όμως στο σημείο εκείνο αντέδρασαν και μπροστάρηδες τους Σίνγκλετον και Καλάθη διαμόρφωσαν το 16-9, 2 λεπτά πριν το τέλος της πρώτης περιόδου. Τελικά η πρώτη περίοδος ολοκληρώθηκε με τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται στο +11 (24-13).

Η δεύτερη περίοδος ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ να μπαίνει δυναμικά και να μειώνει σε 24-17 (4-0 σερί). Ο ΠΑΟΚ με νέο σερί 6-0 μείωσε στους 4 πόντους, 6 λεπτά πριν το ημίχρονο του αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι φαινόντουσαν αποφασισμένοι να μην… πέσουν με κάτω τα όπλα και έτσι δεν άφηναν τον Παναθηναϊκό να πάρει διαφορά ασφαλείας.  Οι πράσινοι ήταν αρκετά άστοχοι και στις βολές γεγονός που συντέλεσε στο να μην μπορούν να ξεφύγουν στο σκορ. Στη συνέχεια της περιόδου ο Παναθηναϊκός πάτησε γκάζι με αποτέλεσμα η διαφορά να φτάσει στο +14 για το τριφύλλι (42-28). Τελικά το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον Παναθηναϊκό μπροστά στο σκορ με 46-30.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι δύο ομάδες σκόραραν με αποτέλεσμα η διαφορά να βρίσκεται στους 15 περίπου πόντους. Το σκορ της περιόδου ήταν πολύ χαμηλό αλλά ο Παναθηναϊκός κρατούσε τη διαφορά ψηλά και όλα έδειχναν ότι το τριφύλλι «κλείδωνε» σιγά σιγά τη νίκη. Το τρίτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με τον Παναθηναϊκό να φτάνει τη διαφορά στο +18.

Το τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο  είχε διαδικαστικό χαρακτήρα και το τριφύλλι πήρε τη νίκη εύκολα με 84-67.

Τα δεκάλεπτα: 24-13, 46-30, 62-44, 84-67

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ