ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Διαψεύδει τα σενάρια, κατεβάζει ομάδα και βλέπει… Α1

Ο Ερασιτέχνης διέψευσε τα σενάρια που γράφτηκαν για τη μοίρα της ομάδας βόλεϊ Γυναικών, ξεκαθαρίζοντας ότι η ομάδα θ' αρχίσει την προσπάθεια επανόδου στην πρώτη κατηγορία.

Διαψεύδει τα σενάρια, κατεβάζει ομάδα και βλέπει... Α1

Το τμήμα βόλεϊ Γυναικών ήταν ένα από εκείνα που «πλήρωσαν» την τραγική κατάσταση που επικρατούσε στον Ερασιτέχνη, αδυνατώντας να δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α1, με αποτέλεσμα να υποβιβαστεί.

Προ ολίγων ημερών υπήρξε δημοσίευμα που τόνιζε πως οι «πράσινοι» δεν θα μπορέσουν να κατεβάσουν ομάδα ούτε τη σεζόν που έρχεται, με τον Ερασιτέχνη να βγαίνει μπροστά και να διαψεύδει τις όποιες φήμες.

«Σε απάντηση δημοσιεύματος ιστοσελίδας που διαδίδει ανυπόστατες φήμες και δημιουργεί κλίμα ανησυχίας σχετικά με το τμήμα Βόλεϊ Γυναικών του Συλλόγου για την ερχόμενη σεζόν, η Διοίκηση του Παναθηναϊκού Α.Ο. επιθυμεί να ενημερώσει ότι η διαδικασία στελέχωσης της ομάδας και η συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Pre League συνεχίζεται κανονικά και ο Παναθηναϊκός σχεδιάζει προσεκτικά τα επόμενα του βήματα».

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.104 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αυτά ανέφερε η παρέμβαση του Ερασιτέχνη, φωτογραφίζοντας ουσιαστικά τις προθέσεις απάντων για την στελέχωση της ομάδας στην Pre League (δεύτερη κατηγορία) με σκοπό την άμεση επιστροφή στα μεγάλα «σαλόνια» του ελληνικού βόλεϊ, εκεί όπου δικαιωματικά ανήκει καθώς πρόκειται για την πιο επιτυχημένη ομάδα στην Ελλάδα.

Εξάλλου, η διαφαινόμενη είσοδος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον Ερασιτέχνη, θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την αλλαγή σελίδας στη «μάνα του λόχου», γεγονός που θα επηρεάσει άκρως θετικά και το τμήμα βόλεϊ γυναικών.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...