ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Γενικό κουμάντο στο τριφύλλι ο Γκραντ»

Τι αναφέρει δημοσίευμα για τον ρόλο του Ισραηλινού στον Παναθηναϊκό.

«Γενικό κουμάντο στο τριφύλλι ο Γκραντ»

Η διαδικασία του οικονομικού και του νομικού ελέγχου στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός από την Pan Asia βρίσκεται σε εξέλιξη, ωστόσο ο Παϊρότζ Πιενγκμπονσάντ φέρεται να έχει ήδη καθορίσει ορισμένες «γραμμές» όσον αφορά την επόμενη ημέρα του ποδοσφαιρικού τμήματος (σε περίπτωση που κλείσει θετικά το deal) στις συζητήσεις του με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Μια εξ αυτών αφορά και τον Ισραηλινό Αβράαμ Γκραντ, ο οποίος σε περίπτωση εισόδου της Pan Asia θα έχει τον πρώτο λόγο στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Σύμφωνα με την «Πράσινη», ο Παϊρότζ θεωρεί ότι η έλευση του Νταμπίζα είναι μια καλή λύση για τη μεταβατική περίοδο, ωστόσο έχει καταστήσει σαφές ότι σε περίπτωση αλλαγής σελίδας ο Γκράντ θα έχει το γενικό κουμάντο στα του τμήματος.

Φυσικά, για να υπάρξει μια πιο σαφής εικόνα σχετικά με τις αρμοδιότητες του Ισραηλινού, του Νταμπίζα και των υπολοίπων, θα πρέπει πρώτα να φανεί το τι μέλλει γενέσθαι σχετικά με την Pan Asia και το ενδεχόμενο εισόδου της στην ΠΑΕ, κάτι που θα ξεκαθαρίσει, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, στα μέσα Ιούνη.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.046 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...