ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σήκωσε την κούπα και… φεύγει ο Τελάντερ! (vid)

Ιδανικό φινάλε στη σεζόν για τον πρώην πράσινο αμυντικό.

Σήκωσε την κούπα και... φεύγει ο Τελάντερ! (vid)

Η Ζυρίχη του Ράσμους Τελάντερ είναι Κυπελλούχος Ελβετίας για τη σεζόν 2017-18, επικρατώντας με 2-1 της Γιουνγκ Μπόις στον τελικό της διοργάνωσης.

Ο Δανός, πρώην ποδοσφαιριστής του τριφυλλιού, κατέγραψε γεμάτη συμμετοχή, αγωνιζόμενος και στα 90 λεπτά της αναμέτρησης, βλέποντας τους Φρέι και Μαρσεσάνο να βάζουν την ομάδα του σε τροχιά κούπας, με τον Σουλειμάνι να μειώνει στα τελευταία δέκα λεπτά.

Η σεζόν ολοκληρώθηκε άκρως επιτυχημένα για τον Ράσμους Τελάντερ, ο οποίος σήκωσε το τρόπαιο του Κυπελλούχου στην Ελβετία και… αποχωρεί «γεμάτος», με επόμενο προορισμό την Ολλανδία και τη Φίτεσε.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.244 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

https://www.dailymotion.com/video/x6kg6rv

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.