ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νέο ποδοσφαιρικό βιβλίο με αναφορά στο «πράσινο» έπος του Γουέμπλεϊ (pic)

Η «πράσινη» αναφορά που διανθίζει το βιβλίο του Φελίπε Πανίκο. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Νέο ποδοσφαιρικό βιβλίο με αναφορά στο «πράσινο» έπος του Γουέμπλεϊ (pic)

Ο Ιταλός συγγραφέας, Φελίπε Πανίκο, αποφάσισε να πάρει… αντίστροφα τα δεδομένα των τελικών της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, το Κύπελλο Πρωταθλητριών που μετονομάστηκε σε Champions League, αφήνοντας τους νικητές για χάρη των ομάδων που έφτασαν μέχρι τέλους, αλλά δεν μπόρεσαν να σηκώσουν το βαρύτιμο τρόπαιο.

Στις σελίδες του βιβλίου του Πανίκο, το οποίο θα παρουσιαστεί στις 30 Μαΐου και φέρει τον τίτλο: «Δεν υπήρχαν πολλά», γίνεται αναφορά και στο «πράσινο» έπος του Γουέμπλεϊ. Ο Ιταλός αναφέρεται στην επική πορεία των παιδιών του Φέρεντς Πούσκας τη σεζόν 1970-71, που σταμάτησε από την υπερομάδα της εποχής, τον Άγιαξ, στον τελικό του Γουέμπλεϊ.

Μεταξύ άλλων, ο συγγραφέας κάνει ιδιαίτερη αναφορά στην πορεία του Παναθηναϊκού εκείνης της εποχής, τονίζοντας φυσικά ότι μέχρι σήμερα, 47 χρόνια μετά, το τριφύλλι είναι η μοναδική ελληνική ομάδα (σε συλλογικό επίπεδο) που έφτασε ως τον τελικό της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.233 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.