ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Φοβερό «κράξιμο» για Στραματσόνι: «Θα έπρεπε να είχα πιαστεί στα χέρια μαζί του»

Ο Αντόνιο Κασάνο «απασφάλισε» και είπε τα... χειρότερα για τον πρώην «πράσινο» προπονητή!

Φοβερό «κράξιμο» για Στραματσόνι: «Θα έπρεπε να είχα πιαστεί στα χέρια μαζί του»

Ο Αντόνιο Κασάνο μίλησε στο «Sky Sport» και έριξε τις… βόμβες του για τη σχέση του με τον Αντρέα Στραματσόνι, χαρακτηρίζοντάς τον ως διπρόσωπο και ως άνθρωπο με τον οποίο θα έπρεπε να είχε πλακωθεί στο… ξύλο!

Έχω γνωρίσει πολλούς, αλλά θα έλεγα ότι είναι ο Στραματσόνι. Δεν είναι τίμιος. Έλεγε κάτι μπροστά σου και άλλα πίσω από την πλάτη σου. Σπάνια πιάνομαι στα χέρια με κάποιον, αλλά με αυτόν έπρεπε να το κάνω. Είναι άνθρωπος που δεν συμπαθούσα και δεν θα συμπαθήσω ποτέ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αντόνιο Κασάνο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...