ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Πράσινος» ο Δώνης – Ολοκληρώνεται η συμφωνία!

Τα τυπικά απομένουν για την εποχή Γιώργου Δώνη στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

«Πράσινος» ο Δώνης - Ολοκληρώνεται η συμφωνία!

Όπως είχατε ενημερωθεί, ο ατζέντης του Γιώργου Δώνη πραγματοποίησε σήμερα επαφή με τον Νίκο Νταμπίζα, προκειμένου να συζητηθούν οι οικονομικοί όροι της συνεργασίας και να ανοίξει ο δρόμος για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του τριφυλλιού από τον Έλληνα κόουτς.

Οι ενδείξεις από τη συνάντηση του Νταμπίζα με τον ξένο εκπρόσωπο του Δώνη ήταν άκρως θετικές, με αποτέλεσμα να απομένουν τα τυπικά ώστε ο 48χρονος προπονητής να αναλάβει τον Παναθηναϊκό. Η υπόθεση αναμένεται να περάσει από τα τυπικά σκέλη (υπογραφές – ανακοινώσεις) εντός των επομένων ημερών ώστε να ολοκληρωθεί και επισήμως.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...