ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ατυχία και… νυστέρι για Τζεντίλε!

Εξέλιξη που βάζει «φρένο» στα σχέδιά του...

Ατυχία και... νυστέρι για Τζεντίλε!

Ο Σάντρο Τζεντίλε βρήκε τον εαυτό του αγωνιζόμενος για τη Μπολόνια, με αποτέλεσμα να σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να δοκιμάσει την τύχη του στο ΝΒΑ, συμμετέχοντας στο Summer League με τους Χιούστον Ρόκετς. Όμως, τα πράγματα εξελίχθηκαν διαφορετικά για τον πρώην πράσινο μπασκετμπολίστα…

Ο 25χρονος φόργουορντ θα υποβληθεί σε επέμβαση στο δάχτυλο του δεξιού του χεριού, κάτι που θα τον αφήσει εκτός παρκέ για δύο μήνες, στερώντας του την ευκαιρία να ενισχύσει την Ιταλία στα «παράθυρα» των προκριματικών για το Μουντομπάσκετ και φυσικά το ταξίδι στις ΗΠΑ ώστε να δοκιμαστεί.

Η εξέλιξη αυτή αναδιαμορφώνει τα πλάνα του Τζεντίλε, ο οποίος θα πρέπει να καταλήξει στο που θα τον… βρει η επόμενη σεζόν, μεταθέτοντας για το καλοκαίρι του 2019 και… βλέπουμε, την προσπάθεια για το ΝΒΑ.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.579 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...