ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τέλος επίσημα ο Λουτσιάνο

Παρελθόν -και επισήμως- από τον Παναθηναϊκό ο Λουτσιάνο Νέβες. Επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Panathinaikos24.gr.

Τέλος επίσημα ο Λουτσιάνο

Οριστικοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, το διαζύγιο του Παναθηναϊκού με τον Λουτσιάνο Νέβες, εξέλιξη που είχε δρομολογηθεί ουσιαστικά από την προηγούμενη Παρασκευή, όπως σας είχε ενημερώσει το Panathinaikos24.gr.

Οι «πράσινοι» ενημέρωσαν για το τυπικό τέλος της συνεργασίας τους με τον Βραζιλιάνο επιθετικό, ο οποίος είχε αρνηθεί την πρόταση Νταμπίζα για ανανέωση του συμβολαίου του με μειωμένες αποδοχές και πλέον θα αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Λουτσιάνο κατέγραψε 14 συμμετοχές με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, περνώντας το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν στα «πιτς» λόγω του σοβαρού τραυματισμού που υπέστη (ρήξη χιαστού), σκοράροντας δύο φορές.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.788 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.