ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ψυχαγωγία

Πότε θα πρέπει να περιμένουμε το PS5;

Η Sony ανοίγει -κατά κάποιο τρόπο- τα χαρτιά της.

Πότε θα πρέπει να περιμένουμε το PS5;

Το επόμενο σύστημα PlayStation, το PlayStation 5 ή PS5, θα ανακοινωθεί στο μέλλον, ωστόσο τον τελευταίο καιρό οι φήμες είναι πως η ώρα αυτή πλησιάζει.

Η Sony δεν συνηθίζει να σχολιάζει όσα ακούγονται, ωστόσο πήρε κατά κάποιο τρόπο θέση για το ερώτημα και απάντησε στο πότε πρέπει να περιμένουμε την επόμενη γενιά. Διαβάστε την πολύ ενδιαφέρουσα τοποθέτηση, με ένα click στο σύνδεσμο PS5 κυκλοφορία.

Τι περιμένουμε, ασχέτως των παραπάνω όμως, να ανακοινώσει το PlayStation στην έκθεση Ε3 2018 που έρχεται σε λίγες μέρες; Διαβάστε περισσότερα στο σύνδεσμο E3 2018 PlayStation.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE