Η Φενέρ»υπερασπίστηκε την έδρα της στα δύο πρώτα παιχνίδια της ημιτελικής σειράς με την Μπάνβιτ και και  έκανε το 2-0 που της δίνει σαφές αβαντάζ πρόκρισης στους τελικούς της τουρκικής λίγκας.  Ωστόσο, ο κόσμος δεν ήταν πιστός στο ραντεβού με την ομάδα κάτι που έκανε έξαλλο τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

 «Ευχαριστώ τους οπαδούς μας που ήρθαν εδώ. Μας υποστήριξανΤο πιο δυσάρεστο κομμάτι είναι ότι παίξαμε δύο ημιτελικούς μπροστά σε 3.500 οπαδούς, ίσως και λιγότερους στο πρώτο ματς. Δεν το αξίζουν αυτό οι παίκτες μας. Έχουμε 7.000 εισιτήρια διαρκείας, αλλά μόνο 3.500 ήρθαν εδώ. Κάτι πάει λάθος και είμαι πάντα ανοικτός στο να ακούσω οτιδήποτε. Χρειάζεσαι τους οπαδούς για να γίνεις μεγάλη ομάδα. Τίποτα δεν είναι εφικτό χωρίς αυτούς. Οι οπαδοί πρέπει να έρχονται και να στηρίζουν ανεξαρτήτως αντιπάλου».

Συνεχίζοντας, ο Σέρβος κόουτς ανέφερε: «Οι παίκτες μου αξίζουν να παίζουν πάντα μπροστά σε γεμάτο γήπεδο και ειδικά στα πλέι οφ, επειδή δίνουν τα πάντα στο παρκέ σε κάθε ματς, όπως σήμερα. Να το εκλάβουμε ως μήνυμα ότι οι οπαδοί μας δεν ενδιαφέρονται για τον τίτλο; Ίσως υπάρχουν άνθρωποι που σκέφτονται έτσι. Έχουμε εκατομμύρια οπαδούς, αλλά πού είναι; Μήπως δεν είναι χαρούμενοι με την ομάδα ή τον προπονητή; Αν αυτό είναι το πρόβλημα, είμαστε ανοικτοί. Η λύση είναι εύκολη. Ευχαριστούμε λοιπόν όσους ήρθαν απόψε (σ.σ. χθες)».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου