ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Όχι άμεσα η νέα πρόταση στον ΠΑΟΚ

Μετά το «όχι» του ΠΑΟΚ για Μυστακίδη-Κάτσε, οι πράσινοι δεν προτίθενται να κάνουν νέα πρόταση άμεσα για την απόκτηση των δύο.

Όχι άμεσα η νέα πρόταση στον ΠΑΟΚ

Οι πράσινοι θέλησαν να επεκτείνουν τον δανεισμό των Κάτσε και Μυστακίδη αλλά η πρόταση που έκαναν δεν έγινε αποδεχτή.

Για την ακρίβεια οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, όπως σας ενημερώσαμε και νωρίτερα,  πρότειναν στον ΠΑΟΚ να δώσει τους δύο παίκτες δανεικούς και να καλύψει αυτός το συμβόλαιο τους.

Όπως ενημέρωσαν προ ολίγου από το τριφύλλι, οι πράσινοι δεν θα κάνουν άμεσα νέα πρόταση για την απόκτηση των δύο ποδοσφαιριστών. Χαρακτηριστικά έλεγαν: «Θα δούμε στο μέλλον αν θα γίνει νέα πρόταση για Κάτσε και Μυστακίδη. Άμεσα όχι».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.187 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.