ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΚΡΙΣΙΜΗ ΜΕΡΑ

Σήμερα αποφασίζει για Δώνη και τα λέει με Παϊρότζ ο Αλαφούζος!

Κρίσιμη η σημερινή μέρα για τον Παναθηναϊκό μιας και ο Γιάννης Αλαφούζος αναμένεται να αποφασίσει σχετικά με την περίπτωση του Γιώργου Δώνη αλλά και να συναντηθεί με τον Παϊρότζ.

Σήμερα αποφασίζει για Δώνη και τα λέει με Παϊρότζ ο Αλαφούζος!

Ιδιαίτερα σημαντική είναι η σημερινή μέρα για το τριφύλλι για δύο λόγους. Πρώτον επειδή ο Γιάννης Αλαφούζος αναμένεται να αποφασίσει για το αν θα δεχτεί τα «θέλω» του Γιώργου Δώνη και δεύτερον επειδή θα συναντηθεί και με την πλευρά Παϊρότζ.

Από χθες ο Νίκος Νταμπίζας συναντήθηκε με τον Γιώργο Δώνη και του πρότεινε συνεργασία με το τριφύλλι για 2-3 χρόνια. Ο Έλληνας τεχνικός από πλευράς του, στη αρχή τουλάχιστον, αρνήθηκε κάτι τέτοιο λόγω της αβεβαιότητας που υπάρχει στην ομάδα. Στη συνέχεια βέβαια συμφώνησε για να κάνει διετή συμφωνία με την προϋπόθεση τη δεύτερη χρονιά του συμβολαίου να έχει ο ίδιος και οι συνεργάτες του αυξημένες αποδοχές, αλλά και να αυξηθεί το μπάτζετ της ομάδας. Ο Νίκος Νταμπίζας επιφυλάχθηκε να απαντήσει στις απαιτήσεις του Γιώργου Δώνη, με τον οποίο υπάρχει και μια μικρή διαφορά στο οικονομικό, μετά από επαφή που θα έχει με τον Γιάννη Αλαφούζο. Σήμερα λοιπόν ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ αναμένεται να αποφασίσει για τον Γιώργο Δώνη.

Το άλλο μέτωπο είναι αυτό του Παϊρότζ. Ο Ταϊλανδός αναμένεται να φτάσει σήμερα στη χώρα μας με σκοπό να συνατηθεί με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και να δει από κοντά πως πηγαίνει ο οικονομικός έλεγχος της ομάδας. Από την πλευρά της Pan Asia παρουσιάζεται βέβαιη πως όλα θα πάνε καλά, μέχρι τις 10 Ιουνίου θα υπάρχει οριστικό αποτέλεσμα και ότι η ΠΑΕ θα φύγει από τα χέρια του Αλαφούζου γύρω στις 15 Μαΐου.

«O Moντέλα θα δει στη Λεωφόρο το Παναθηναϊκός-Άρης και θα μιλήσει με τον Τερίμ»
«O Moντέλα θα δει στη Λεωφόρο το Παναθηναϊκός-Άρης και θα μιλήσει με τον Τερίμ» 4.485 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.