ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Επιστολή Βασιλειάδη σε ΕΟΚ και ΕΣΑΚΕ για τους τελικούς των «αιωνίων»

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού επισυνάπτει την επιστολή της ΚΑΕ Ολυμπιακός προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και ζητάει από την ΕΟΚ και την ΕΣΑΚΕ να πάρουν θέση, πριν από τους τελικούς.

Επιστολή Βασιλειάδη σε ΕΟΚ και ΕΣΑΚΕ για τους τελικούς των «αιωνίων»

Πλέον αναμένεται η αντίδραση από την ΕΟΚ και τον ΕΣΑΚΕ, δύο μόλις ημέρες πριν την έναρξη των τελικών της Stoiximan.gr Basket League.

 Διαβάστε την επιστολή: 

«Αξιότιμοι κύριοι,

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 41.671 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σας διαβιβάζεται η από 31.5.2018 επιστολή της ΚΑΕ Ολυμπιακός η οποία μεταξύ άλλων καταγγέλλει παράνομο αποκλεισμό διεθνών διαιτητών και μη συμμόρφωση της Ομοσπονδίας σε απόφαση του Α.Σ.Ε.Α.Δ. και παρακαλώ όπως υποβάλλετε άμεσα τις απόψεις σας επί των διαλαμβανομένων στη συνημμένη επιστολή. Σας καλώ να προβείτε σε άμεσες ενέργειες εφόσον χρειάζεται για να διασφαλιστεί η ηρεμία στο άθλημα.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...