ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Πάνοπλος ενόψει Ολυμπιακού ο Παναθηναϊκός

Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του πρώτου τελικού της Α1 μπάσκετ με τον Ολυμπιακό την Κυριακή, στο κατάμεστο ΟΑΚΑ.

Πάνοπλος ενόψει Ολυμπιακού ο Παναθηναϊκός

Το τριφύλλι θέλει να κάνει μπροστά στο κοινό του το 1-0 κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο και ταυτόχρονα το πρώτο βήμα για την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος.

Η προετοιμασία για το μεγάλο ντέρμπι συνεχίζεται δίχως προβλήματα.

Το ευχάριστο για τον Τσάβι Πασκουάλ είναι πως δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών. Ολοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του Καταλανού προπονητή ενόψει του game 1.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 17.811 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το ΟΑΚA, φυσικά, αναμένεται κατάμεστο. Η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται κανονικά και υπολογίζεται ότι περίπου 17.000 φίλοι του Παναθηναϊκού θα στηρίξουν την ομάδα στην πρώτη μάχη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.