ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΑΣΟΣ ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

Βάλτε διαιτητές τους γραφικούς και στην μπάλα μην βιάζεστε έχει και πιο κάτω!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει στο panathinaikos24.gr για τους Αγγελόπουλους και τις... καταγγελίες τους και σχολιάζει τις εξελίξεις στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Βάλτε διαιτητές τους γραφικούς και στην μπάλα μην βιάζεστε έχει και πιο κάτω!

Βλέπω ότι εδώ και λίγες ημέρες και βλέποντας το 3-0 να έρχεται οι Αγγελόπουλοι ή και αλλιώς Καταγγελόπουλοι έχουν ξεσηκώσει τον κόσμο με την διαιτησία και έχουν στείλει και επιστολή στον Βασιλειάδη και ζητούν να γίνουν οι τελικοί με ξένους διαιτητές απειλώντας, ότι δεν θα κατέβουν. Επειδή εμείς οι Παναθηναϊκοί αυτό το πάρτι δεν θέλουμε να το χάσουμε και θέλουμε να το ζήσουμε και για να μην έχουν καμία αμφιβολία η πρότασή μου είναι να βάλουμε τους γραφικούς για διαιτητές. Είναι ο μόνος τρόπος, που δεν έχει χάσει ακόμα ο Ολυμπιακός από τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ. Να γίνει και αυτό. Να παίξουν διαιτητές οι Αγγελόπουλοι στους τελικούς και να σηκώσουμε την κούπα και έτσι. Απλά να θυμίσω, ότι το τελευταίο πρωτάθλημα που πήραν οι Καταγγελόπουλοι ήταν με καλάθι, που έβαλε ο Σπανούλης ή Βηματούλης αφού έκανε… βόλτα στο παρκέ του ΟΑΚΑ, αλλά οι διαιτητές ποτέ δεν έδωσαν τα βήματα. Ο Παναθηναϊκός δεν στάθηκε στα βήματα, είδε μπροστά και πέρυσι έγινε αυτό, που λέμε η συνήθεια, που έγινε λατρεία. Δηλαδή διπλό στο ΣΕΦ-εξοχικό και η κούπα στο ΟΑΚΑ. Επειδή και φέτος δεν θέλουμε να χάσουμε το πάρτι και επειδή τους έχω ικανούς να μην κατέβουν για να αποφύγουν την ξευτίλα θέλω να γίνει ένας έκτακτος ορισμός σήμερα και να βάλει η ΚΕΔ τους Αγγελόπουλους  διαιτητές στο ΟΑΚΑ .

Πάμε τώρα και στην μπάλα. Η ομάδα δεν διαλύεται, διαλύθηκε. Απλά έχει και πιο κάτω και αυτοί, που διοικούν βυθίζουν και άλλο τον Παναθηναϊκό με αποτέλεσμα όποιος άλλος έρθει μετά να περιμένει πολλά χρόνια, για να σηκώσει κεφάλι η μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Με περιορισμό μεταγραφών και με τη δυνατότητα να κλείσει τώρα Κάτσε, Μυστακίδη ο Νταμπίζας δεν κατάφερε να τους κρατήσει, διότι ο ΠΑΟΚ αυτή την φορά δεν δέχθηκε να πληρώνει όλα τα συμβόλαια των παικτών, ούτε καν ένα μεγάλο μέρος τους. Ο Παναθηναϊκός έκανε προσφορά, για να την κάνει και όχι για να τους κρατήσει. Και αν δεν κάνει κάτι γρήγορα πάνε και αυτοί.

Ο Λουτσιάνο έφυγε αηδιασμένος από την συμπεριφορά της διοίκησης, ο Λουντ φεύγει, o Eυαγγέλου πάει Ολυμπιακό, ο Γιόχανσον και ο Ινσούα το σκέφτονται, ο Κουλιμπαλί ψάχνει ομάδα στο εξωτερικό και ο Παναθηναϊκός μπορεί να πάρει μόνο έναν παίκτη πάνω από 23 για να καλύψει όλα αυτά τα κενά!

Και μέσα σε όλα μίλησε Πέμπτη μεσημέρι ο Νταμπίζας με τον Δώνη και έχει φθάσει Παρασκευή βράδυ και περιμένουμε όλοι να μιλήσει ο Νταμπίζας με τον Αλαφούζο, για να αποφασίσει ο Αλαφούζος αν αυτά, που ζητάει ο Δώνης γίνονται δεκτά. Μιάμιση μέρα δεν έχουν μιλήσει στο τηλέφωνο; Είναι δυνατόν; Μήπως δεν έχει κάρτα είτε ο Νταμπίζας, είτε ο Αλαφούζος να τους πάρουμε μπας και καταφέρουν να μιλήσουν. Ρε πλάκα μας κάνετε; Με τον πόνο μας παίζετε; Η συμφωνείτε με τα θέλω του Δώνη και του λέτε ναι, η δεν συμφωνείτε και του λέτε όχι. Τόσες ημέρες τι λέτε; Ο δε Νταμπίζας λειτουργεί ως τεχνικός διευθυντής αλλά δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα.

Έχουμε και την άφιξη το Πάιροτς. Άλλος αυτός. Πάει να μπει στην ομάδα, να ρίξει όπως λέει 27 κ. ευρώ και δεν τον νοιάζει τι θα βρει αν μπει και την ώρα, που θα μπει τελικά. Με την u20 θα έχει μείνει ο Παναθηναϊκός και με περιορισμό μεταγραφών ,αλλά ο Ταϊλανδός πάει με ρυθμούς Αλαφούζου. Σιγά, σιγά. Ο οικονομικός έλεγχος άρχισε, αφού πρώτα ο Ταϊλανδός με τον Αλαφούζο τα είπαν, για την πώληση της ΠΑΕ, ενώ σε αυτές τις περιπτώσεις γίνεται με αντίθετο τρόπο. Και αυτό με μεγάλη καθυστέρηση γίνεται. Παιδιά, όλα καλά, μην βιάζεστε μπορείτε να βυθίσετε και άλλο τον Παναθηναϊκό….

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.