Εντός των επομένων ημερών αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση μεταξύ του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη και των ξένων επενδυτών/συμπαικτών του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για το εγχείρημα του Athens Alive, σύμφωνα με τη «Live Sport».

Ο Γιώργος Βασιλειάδης, όπως και ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Σωκράτης Φάμελλος, θα αναλάβουν να ενημερώσουν λεπτομερώς τους συμπαίκτες του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τις μέχρι στιγμής ενέργειες της κυβέρνησης πάνω στο πρότζεκτ, οι οποίες έχουν να κάνουν με τον τρόπο επίτευξης της νομικής θωράκισης του έργου, κάτι που επιθυμεί και ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Οι ξένοι επενδυτές θα ενημερωθούν για τις κύριες ενέργειες που απαιτούνται για να προχωρήσει το θέμα, όπως είναι το «Ειδικό Χωρικό Σχέδιο» που θα εκπονήσει η Κυβέρνηση και φυσικά το χρονικό όριο για την γνωμοδότηση του ΣτΕ και την έκδοση του Προεδρικού Διατάγματος.

Η προϋπόθεση της θετικής γνωμοδότησης από το ΣτΕ θα ανοίξει τον δρόμο για νέο ραντεβού, με παρόντες τόσο τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, όσο και τον Αλέξη Τσίπρα, ώστε να τοποθετηθεί ακόμη ένας λίθος στα θεμέλια του κολοσσιαίου πρότζεκτ.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου