ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Βόμβα» στην Ισπανία: Νέα… είσοδος στην Ευρωλίγκα!

Έγινε η έκπληξη στην ACB.

«Βόμβα» στην Ισπανία: Νέα... είσοδος στην Ευρωλίγκα!

Σε ένα φοβερό ματς, η Γκραν Κανάρια επικράτησε της Βαλένθια με 92-89 στον τρίτο αγώνα των πλέι οφ και από τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στην Ευρωλίγκα!

Mε ηγέτη τον Μάρκους Έρικσον, οι «νησιώτες» άλωσαν την έδρα της Βαλένθια και πήραν το εισιτήριο για την Ευρωλίγκα, για πρώτη φορά στην ιστορία τους, θέτοντας εκτός… νυμφώνος τους γηπεδούχους που ακόμα προσπαθούν να συνέλθουν από την ήττα σοκ!

Τα δεκάλεπτα: 14-20, 37-38, 60-55, 81-81, 89-92

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 44.397 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...