ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Πλέον, όλοι απλά γελάνε μαζί σας»

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται στις τελευταίες ενέργειες του Ολυμπιακού και των αφών Αγγελόπουλων, λίγες ώρες πριν από το πρώτο τζάμπολ στους τελικούς.

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Πλέον, όλοι απλά γελάνε μαζί σας»

Αναλυτικά:

Φαίνεται ότι στον αντίπαλό μας στους φετινούς τελικούς, η σιωπή μας και η συνεχής διάθεση απο πλευράς μας για «ήσυχους» αγώνες, εκλαμβάνεται ως αδυναμία.

Για ακόμα μια φορά, λίγο πριν τους τελικούς, η διοίκησή τους προσπαθεί με κάθε τρόπο να δυναμιτίσει το κλίμα.

Πάλι, φέτος, πετούν λάσπη στον ανεμιστήρα προς πάσα κατεύθυνση, προσπαθώντας να επηρεάσουν την διαιτησία υπέρ τους, αλλά ταυτόχρονα να οπλίσουν με περισσότερο μίσος τους οπαδούς τους. Όλοι θυμόμαστε πόσοι τελικοί έχουν διακοπεί στο ΣΕΦ από επεισόδια…

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING 5.591 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επισης, με αυτόν τον τρόπο, έχουν έτοιμο άλλοθι στην διαφαινόμενη νέα χρονιά χωρίς κάποια επιτυχία.

Ας καταλάβουν ότι για το προσωπικό τους μικροσυμφέρον, διώχνουν κόσμο αλλά και χορηγούς από το άθλημα που υποτίθεται ότι αγαπάνε.

Αρχικά, οσοι δεν ήξεραν σας έβλεπαν με συμπάθεια…

Στην συνέχεια, άρχισαν να καταλαβαίνουν οι πολλοί…

Πλέον, όλοι απλά γελάνε…

Υ.Γ.: Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη και στον Αθλητικό Εισαγγελέα. Έχουν αποδείξει πολλάκις ότι τέτοιες ανάρμοστες συμπεριφορές και δυσφημιστικά για το άθλημα παραληρήματα δεν περνάνε ατιμώρητα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.