ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Καλαϊτζής: «Δεν μπορώ να προβλέψω τι θα συμβεί»

Ο Γιώργος Καλαϊτζής μίλησε για τους φετινούς τελικούς τονίζοντας ότι δεν μπορεί να προβλέψει τι θα γίνει.

Καλαϊτζής: «Δεν μπορώ να προβλέψω τι θα συμβεί»

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Καλαϊτζής στην εκπομπή «Γκολ χωρίς Σύνορα»:Για τη σειρά των τελικών:

«Έχουμε δει το 1-2 να γίνεται 3-2. Έχουμε δει όλα τα πιθανά αποτελέσματα. Δεν ξέρω αν μας επιφυλάσσουν κάτι διαφορετικό. Ποτέ δεν ξέρεις».

Για τους Πασκουάλ και Σφαιρόπουλο: «Είναι δύο από τους κορυφαίους προπονητές σε ομάδες τέτοιου επιπέδου. Δυστυχώς γι αυτούς το αποτέλεσμα κρίνει το μέλλον ωστόσο κοιτώντας προς τα πίσω είνα πετυχημένοι».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 44.236 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον αποκλεισμό από την Ρεάλ Μαδρίτης στα πλέι οφ της Euroleague: «Αποδείχθηκε κακή η διαφορά του πρώτου αγώνα με την Ρεάλ. Τα παιδιά δεν την αξιοποίησαν όπως θα έπρεπε».

Για την δουλειά στην Ακαδημία του Παναθηναϊκού: «Δεν θεωρώ ότι τους δίνουμε μόνο μπάσκετ, αλλά και άλλα πράγματα. Είμαι περήφανος για αυτό. Υπάρχουν όμως γονείς και άλλοι παράγοντες που επηρεάζουν αρνητικά τα παιδιά. Οι μόνοι που δεν φταίνε όμως είναι τα παιδιά. Είμαστε ένα γκρουπ 18 προπονητών με 450 παιδιά. Αισθανόμαστε σαν μια παρέα. Είμαστε 3 χρόνια μαζί και θέλουμε να είμαστε για πολλά χρόνια ακόμα, με γνώμονα να προσφέρουμε στον αθλητισμό.

Για τη σημασία του ελληνικού κορμού: «Έχουμε ξεφύγει από τον ελληνικό κορμό. Δεν υπάρχουν παιδιά να φτιάξουν ελληνικό κορμό. Το μπάσκετ δεν έχει σύνορα, πρέπει να στηριχτείς σε έναν κορμό. Υπάρχουν Έλληνες που μπορούν να παίξουν αυτό το ρόλο. Εύκολο δεν είναι, θέλει ψάξιμο και δουλειά. Και θέλει προσπάθεια και από τους ίδιους τους παίκτες να μείνουν και οι ίδιοι»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...