ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

«Ακόμα και αν δεις στον ύπνο σου ότι με χτυπάς, θα πρέπει να ξυπνήσεις και να ζητήσεις συγγνώμη»

Δύο χρόνια χωρίς τον Μοχάμεντ Άλι. Τον αθλητή - θρύλο, που αρνήθηκε το όνομα Κάσιους Κλέι γιατί "είναι το όνομα που οι λευκοί μου έδωσαν όσο ήμουν δούλος. Τώρα που είμαι ελεύθερος, που δεν είναι σκλάβος πια, τους έδωσα πίσω το λευκό όνομά τους και διάλεξα ένα όμορφο Αφρικάνικο όνομα για μένα".

«Ακόμα και αν δεις στον ύπνο σου ότι με χτυπάς, θα πρέπει να ξυπνήσεις και να ζητήσεις συγγνώμη»

Αμερικανός μποξέρ και ένα από τα σύμβολα της αφροαμερικανικής κοινότητας των ΗΠΑ για πολιτικά και κοινωνικά δικαιώματα. Θρύλος της παγκόσμιας πυγμαχίας, ο πρωτοκορυφαίος του αθλήματος και ο μόνος που κατέκτησε τρεις φορές τον παγκόσμιο τίτλο στην κατηγορία βαρέων βαρών της επαγγελματικής πυγμαχίας (1964,1974, 1978).

Δείτε τη συνέχεια εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.