ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα είπε με Νταμπίζα ο Παϊρότζ

Ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας συζήτησε για περίπου μιάμιση ώρα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας με τον Νίκο Νταμπίζα για τον σχεδιασμό της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Τα είπε με Νταμπίζα ο Παϊρότζ

Συνάντηση με τον Νίκο Νταμπίζα, για πρώτη φορά, είχε ο Παϊρότζ Πιεμπομγκσαντ (μαζί με τον γιο του Πιτ) σήμερα το μεσημέρι.

Ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας τα είπε με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας από τις 12 το μεσημέρι μέχρι λίγο μετά τη μια και μισή, με σκοπό να ενημερωθεί για όλα τα ζητήματα της ομάδας και φυσικά να τεθεί επί τάπητος ο σχεδιασμός ενόψει της νέας χρονιάς.

Στη συζήτηση, ο Παϊρότζ ενημερώθηκε για τις μέχρι τώρα κινήσεις, γι αυτές που θα γίνουν, για την προετοιμασία της ομάδας και φυσικά για τον επόμενο προπονητή.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.383 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θυμίζουμε ότι ο Γιώργος Δώνης περιμένει στο… ακουστικό του για να μάθει αν ο Γιάννης Αλαφούζος δίνει την έγκρισή του σε αυτά που ζήτησε ο Ελληνας προπονητής στην πρόσφατη συνάντησή του με τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.