ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Βουγιούκας: «Πάμε να πάρουμε τη νίκη»

Οι δηλώσεις του Ίαν Βουγιούκα για τον πρώτο τελικό, λίγη ώρα πριν από το τζάμπολ.

Βουγιούκας: «Πάμε να πάρουμε τη νίκη»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο έμπειρος σέντερ του Παναθηναϊκού στην κάμερα του Cosmote TV:

Για τη σειρά: «Οι τελικοί είναι νέα παιχνίδια. Μας περιμένει δύσκολη σειρά. Ο Ολυμπιακός είναι ανταγωνιστικός και θα παλέψει να πάρει το πρώτο ματς. Έχουμε κάνει καλή προπόνηση και θα πάμε να πάρουμε τη νίκη. Είναι πολύ σημαντικό να παίρνεις τη νίκη στην έδρα σου. Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να κάνει το μπρέικ, αλλά έχουμε δείξει ότι είμαστε δυνατοί στην έδρα μας και θα το εκμεταλλευτούμε στο έπακρον».

Για το αν υπάρχει άγχος: «Υπάρχει κάποιο άγχος μέχρι να αρχίσουν τα παιχνίδια. Θέλουμε να είναι δημιουργικό το άγχος αυτό την ώρα του αγώνα. Έχουμε φτιάξει ένα πλάνο να χτυπήσουμε τον Ολυμπιακό στις αδυναμίες του».

Για το σημείο-κλειδί των τελικών: «Όποια ομάδα είναι πιο σκληρή. Η ομάδα ου θα δείξει στο παρκέ ότι το θέλει περισσότερο θα πάρει τη νίκη».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 52.916 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...