ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

ΕΚΤΑΚΤΟ: Εγκεφαλικό ο Ζάετς!

Στο νοσοκομείο έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο ο Βέλιμιρ Ζάετς.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Εγκεφαλικό ο Ζάετς!

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα κροατικά Μέσα, η παλιά δόξα του Παναθηναϊκού, Βέλιμιρ Ζάετς, βρίσκεται στο νοσοκομείο λόγω εγκεφαλικού επεισοδίου, που υπέστη την ώρα που βρισκόταν στο σπίτι του στο Κάρλοβατς.

Ο Ζάετς έλαβε την πρώτη φροντίδα στο νοσοκομείο του Κάρλοβατς, όπου συνηθίζει να περνά τους καλοκαιρινούς μήνες και σύμφωνα με τους Κροάτες, θα μεταφερθεί για περαιτέρω παρακολούθηση στο Ζάγκρεμπ.

Η διάγνωση των γιατρών στο Κάρλοβατς ανέφερε ότι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής υπέστη ελαφρύ εγκεφαλικό επεισόδιο και πως η κατάστασή του παραμένει σταθερή, ωστόσο περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές έπειτα από τη διακομιδή του στο Ζάγκρεμπ.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.499 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα τελευταία χρόνια, ο Βέλιμιρ Ζάετς αντιμετωπίζει θέματα με την υγεία του και στο πρόσφατο παρελθόν είχε υποβληθεί σε εγχείριση στην καρδιά του στις ΗΠΑ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.