ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο Βέμερ… βρίσκει άκρη, ο Ρινάλντι ψάχνεται

Η είδηση περί ενδιαφέροντος συλλόγου από το εξωτερικό για τον Βέμερ, μας έκανε να αναζητήσουμε τα ίχνη του Ρινάλντι...

Ο Βέμερ... βρίσκει άκρη, ο Ρινάλντι ψάχνεται

Η πορεία του Γενς Βέμερ στον Παναθηναϊκό μπορεί να χαρακτηριστεί τραγελαφική. Υπό άλλες συνθήκες, ο Γερμανός μπακ θα μπορούσε να μπει στο «καλτ» βιβλίο του ελληνικού ποδοσφαίρου, το οποίο περιέχει μια σειρά από περιπτώσεις παικτών που πέρασαν και δεν ακούμπησαν από τα γήπεδα της χώρας μας.

Ωστόσο, το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός την πλήρωσε ακριβά κατά τη διάρκεια της σεζόν λόγω των χρεών του προς τον εν λόγω ποδοσφαιριστή, βλέποντας να του αφαιρούνται έξι βαθμοί και αντιμετωπίζοντας για αρκετές ημέρες ακόμη και το φάσμα του τρίτου και καταδικαστικού -3, δεν μας επιτρέπει να αντιμετωπίσουμε, καθαρά με χιούμορ την περίπτωσή του.

Πάντως, το μεσημέρι της Δευτέρας ήρθαν στην Ελλάδα τα νέα περί ενδιαφέροντος της δανέζικης Ράντερς για τον Γερμανό ποδοσφαιριστή, ο οποίος την τελευταία διετία δεν έχει… ούτε την τυπική επαφή με το άθλημα. Ο Βέμερ μέτρησε 10 συμμετοχές, ήτοι 831 αγωνιστικά λεπτά με το τριφύλλι τη σεζόν 2015/16, με απολογισμό τριών κίτρινων καρτών, στη συνέχεια τέθηκε εκτός ομάδας.

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.235 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Βέμερ φαίνεται πως οδεύει στο να βρει άκρη και να επανέλθει στους αγωνιστικούς χώρους, προερχόμενος από σεζόν γεμάτες… απραξία, ελπίζοντας πως θα βρεθεί η χρυσή τομή με τη Ράντερς και θα αλλάξει σελίδα στην καριέρα του. Κι αν για τον Βέμερ ίσως διαφαίνεται μια κάποια λύση, ο έτερος ποδοσφαιριστής του τριφυλλιού ο οποίος πέρασε από την ομάδα και δεν ακούμπησε, ο Λαουτάρο Ρινάλντι, συνεχίζει να ψάχνει το… λιμάνι του.

O Aργεντινός φορ, έπειτα από 16 άγονες συμμετοχές με το τριφύλλι (2016-17), φάνηκε να βρίσκει λύση υπογράφοντας τον περασμένο Σεπτέμβρη στην Μπρέσια, η οποία φέτος αγωνίστηκε στην β’ κατηγορία της Ιταλίας. Ο 24χρονος προσπάθησε να… σπάσει την κατάρα, αλλά δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει κάποιο γκολ στις 6 συμμετοχές του με τους Ιταλούς, με αποτέλεσμα να επέλθει σταδιακά η ρήξη.

Η τελευταία του συμμετοχή με την ανδρική ομάδα έλαβε χώρα τον Οκτώβρη (στην ήττα από τη Νοβάρα) και από εκείνο το σημείο και έπειτα, ο Ρινάλντι πέρασε τέσσερα ματς στον πάγκο, ενώ αργότερα δεν έμπαινε καν στην αποστολή. Μάλιστα, ο ίδιος κατέγραψε μια συμμετοχή και με τη δεύτερη ομάδα της Μπρέσια, δίχως να καταφέρει κάτι και εκεί. Οι τίτλοι τέλους γράφτηκαν στα τέλη Μαΐου, όταν ο σύλλογος ανακοίνωσε πως σταματά τη συνεργασία του με τον Ρινάλντι και τον Λαμινέ Ντιαγέ.

Πλέον, ο πρώην πράσινος φορ, ο οποίος δεν κατάφερε να σημειώσει κάποιο τέρμα με το τριφύλλι, χάνοντας ορισμένες κλασικές ευκαιρίες, κυκλοφορεί ελεύθερος και αναζητά μια ομάδα προκειμένου να σπάσει την κατάρα, που «τρέχει» από τις 27 Φεβρουαρίου του 2016. Τότε, ο Λαουτάρο είχε σημειώσει το τελευταίο του επίσημο γκολ, φορώντας τη φανέλα της Αρχεντίνος Τζούνιορς, στην ήττα με 4-1 από την Εστουδιάντες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...