ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πρώτο βήμα ανασύνταξης, στόχος η αντεπίθεση!

Χωρίς προβλήματα η σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, μια ημέρα μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό.

Πρώτο βήμα ανασύνταξης, στόχος η αντεπίθεση!

Οι «πράσινοι» δεν κατάφεραν να υπερασπιστούν την έδρα τους, γνωρίζοντας την ήττα με 75-65 από τον Ολυμπιακό στον πρώτο τελικό της Basket League.

Μια ημέρα αργότερα, ο Τσάβι Πασκουάλ και οι παίκτες του επέστρεψαν στο ΟΑΚΑ με στόχο την άμεση ανασύνταξη και την προετοιμασία για άμεση αντεπίθεση, προκειμένου το πλεονέκτημα να επιστρέψει σε «πράσινα» χέρια.

Όπως έγινε γνωστό, λίγο πριν από την έναρξη της προπόνησης, ο Καταλανός προπονητής και οι καλαθοσφαιριστές του «τριφυλλιού» άκουσαν τη σκληρή κριτική που τους άσκησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, που μετέβη στο ΟΑΚΑ για να εκφράσει τα παράπονά του για την εικόνα της ομάδας στον πρώτο τελικό.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 15.440 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πλέον, άπαντες στρέφουν την προσοχή τους στο δεύτερο ματς της σειράς, την Πέμπτη στο ΣΕΦ, με ξεκάθαρο στόχο να απαντήσουν στο «break» του Ολυμπιακού και να φέρουν τη σειρά στα μέτρα τους. Στη σημερινή προπόνηση, ο Πασκουάλ είδε όλους τους παίκτες του να βγάζουν δίχως πρόβλημα το πρόγραμμά τους.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.